Bed & Breakfasts i Vetlanda med omnejd

Är du på jakt efter ett Bed & Breakfasts Vetlanda, så är Trollebo ett utmärkt val.  Detta Bed and Breakfasts Vetlanda, har flera olika boendealternativ. Dels kan du välja att bo i en av alla flyglar som finns på denna herrgård. Det finns Bed & Breakfast så väl som självhushåll. Enkelrum så väl dubbelrum finns och många av dem har en helt fantastisk sjöutsikt. 

Njut av bastubad, eller ta ett dopp i sjön. Du kan även hyra båt eller kanot. På detta Bed and Breakfast ställe i Vetlanda finns det stugor, som ligger naturskönt och det passar barnfamiljer, vänner och många fler. Trollebo har även konferensmöjligheter för olika sorters företag och organisationer.

Trollebo Bed & Breakfasts i Vetlandaområdet

Om ni vill bo på Bed & Breakfasts Vetlanda är Trollebo det självklara valet. Det är även bra att stanna här om du vill se olika sevärdheter i Vetlanda, eller i Småland för övrigt. Det är inte långt till Astrid Lindgrens värld till exempel. 

Andra sevärdheter du kan titta på är Kleva gruva, Hultaby slottsruin samt att det finns många olika museer. Vetlanda har även flera kyrkor som är väl värda ett besök. Om du bor på Trollebo så finns det även en mängd aktiviteter du kan roa dig med. Det ligger nära ett naturreservat samt nära Vänern. Det finns möjligheter till fiske, vandringar och mycket mer. Ni som har företag kan med fördel lägga er konferens här. Det finns bra möjligheter för både jobb och aktiviteter efter alla era möten.​